Eje med d-drum
Sandvik 150 år
Röda krevader
VM i Falun 2015

Inte slut ännu

-Nej, varför sluta med något som är så roligt som fyrverkerier? 🙂

Många har ställt frågan om vi lagt ned verksamheten under det senaste året eftersom vi gjorde en sista riktigt stor nyårsshow i Gävle förra året. Och svaret, det är nej. De kommunalt anordnade nyårsshowerna finns inte längre kvar på samma sätt i Sverige. Musikarrangemang där fyrverkerier är en del av showen uppskattas däremot väldigt mycket av besökarna (som också betalar för showerna iom biljettköp) och där är vi fortfarande aktiva.

I somras var vi i Dalhalla och jobbade vid flera tillfällen, vi hjälpte våra vänner på Åland under RockOff och vi hann med en hel del annat också.

Kommande nyårsafton blir det tyvärr inget stort arrangerat fyrverkeri i vårt närområde, men vi har tagit hem massor med bra konsumenteffekter från flera olika tillverkare som vi kommer sälja i Furuvik under mellandagarna. Mer info om detta längre fram.

Vi älskar fyrverkerier och än har vi inte tänt vår sista stubin.

Vi ses!

Rhapsody in Rock – Dalhalla 2023
Rhapsody in Rock – Dalhalla 2023


Copyright eje berglund ab, Display Fireworks Gävle Sweden 2010.